Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

CONTACTS

E-mailmarketing zorgt voor een effectieve verbinding met uw doelgroep en geeft u het beste investeringsrendement. Neem contact op met uw huidige en potentiële klanten en houd ze op de hoogte van de laatste deals en nieuws van uw bedrijf.

Marketeers en wij zijn het erover eens dat e-mail een sleutel is voor het ontwikkelen van langdurige winstgevende relaties. Wij maken voor u een gerichte e-mailmarketingcampagne die effectief is voor naamsbekendheid en het genereren van conversies. Wij gebruiken strategie, implementatie en resultaatregistratie om de best mogelijke resultaten te behalen. Wij zorgen voor een volledige e-mailmarketingstrategie, van het ontwerp van de sjabloon tot het volgen en rapporteren.

Automatisering

Wij zorgen ervoor dat uw geautomatiseerd nieuwe mailadressen krijgt van websitebezoekers en dat de bestaande abonnees mails krijgen.

E-mail Sjabloonontwerp

Onze innovatieve ontwerpen voldoen aan de eisen, brengt uw boodschap tot leven en vergroot de betrokkenheid van uw doelgroep bij uw merk.

Campagne

Wij ontwerpen, bouwen en leveren een e-mailsjabloon voor een e-mailmarketingcampagne die wij aanmaken en beheren.

Getuigenissen

Wat andere
Zeggen over ons

Otman (Eigenaar)
“Sinds wij samenwerken met DigiBoosting, hebben wij een enorme groei van vraag. Onze online presentatie is erg verbeterd en wij zijn nu beter dan ooit vindbaar.”
Otman (Eigenaar)
Philipo Klusbedrijf
Jordy (Eigenaar)
“Wij werken al een lange tijd samen met DigiBoosting en zijn zeer tevreden over de samenwerking en dienstverlening. Ze denken goed met ons mee en weten steeds weer goede resultaten voor ons te behalen. De communicatie is prettig en snel. Een aanrader!”
Jordy (Eigenaar)
Houwing Installatie Techniek
Omar (Eigenaar)
“De Google-ranglijst van mijn bedrijf en het algehele siteverkeer verbeterden explosief na een samenwerking van slechts een paar maanden met dit bureau. De service die we van DigiBoosting hebben ontvangen is altijd boven onze verwachtingen geweest.”
Omar (Eigenaar)
Barbershop Rotterdam Alexander

Klaar voor een samenwerking of wil je meer te weten komen?

Laat ons weten waar wij jou mee kunnen helpen!