Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

CONTACTS
faq

Veelgestelde vragen

Wat zijn de meest gebruikte zoekmachines?

In Nederland is Google de marktleider. Bing en Yahoo! volgen op grote afstand. Onderstaand overzicht laat de cijfers van het laatste kwartaal 2020 zien. De introductie van Windows 10 met Bing als standaard zoekmachine zorgde er eerder al voor dat Bing wat marktaandeel van Google kon afsnoepen. Yahoo! laat de resultaten van Bing zien. Dit percentage kan dus feitelijk bij het bereik van Bing worden opgeteld.

Kunnen jullie mij gegarandeerd op de eerste plek krijgen van een zoekmachine?

Wij zullen er alles aan doen om jouw bedrijf te helpen om goed te ranken op bepaalde zoekwoorden. Maar helaas kunnen wij geen garantie geven dat die op de eerste plek komt te staan. Door het sterk ontwikkelde algoritme van Google, Bing en Yahoo! kan geen enkele organisatie dit garanderen. Wij kunnen wel met de juiste strategieën zorgen dat jouw bedrijf zo hoog mogelijk komt te staan in de zoekresultaten. 

Wat zijn de voordelen van Social Media Marketing voor mijn bedrijf?

Of je bedrijf er nu gebruik van maakt of niet, social media heeft de manier waarop consumenten met bedrijven communiceren voor altijd veranderd. Toegankelijk zijn voor je klanten en potentiële klanten via sociale media is essentieel, om relaties met hen op te bouwen.

Wat houdt Pay-per-click (PPC) in?

Met Pay-per-click (PPC) worden er gebruikers via advertenties ergens naartoe geleid, zoals de naam doet vermoeden wordt er per ‘klik’ betaald. Deze winstgevendheid van deze advertentievorm kan erg hoog zijn, omdat er wordt betaald per gegeneerde bezoeker – en dus potentiële klant.

Wat is een Facebook Pixel en wat kan je ermee?

Een Facebook Pixel is een onzichtbaar stukje code (html) van Facebook die wij op jouw website kunnen zetten. Door deze code te koppelen aan je advertentieaccount in Facebook krijg je inzicht in het gedrag op jouw website van Facebook-gebruikers die zijn ingelogd. Op basis hiervan kunnen wij doelgroepsegmenten samenstellen waar advertenties aan getoond worden. Zo kun je meer doelgericht adverteren.

Heb ik controle over mijn advertentiekosten?

Ja, wij spreken met elkaar een budget af voor wat de totale maximale advertentiekosten zullen zijn per periode, ook geven wij jou maandelijks inzicht waar het budget aan wordt besteed.

Is E-mailmarketing nog steeds effectief?

Jazeker! E-mailmarketing is één van de meest effectieve manieren voor een bedrijf om klanten rechtstreeks te benaderen. Volgens markt- en consumentendata specialist Statista zijn er sinds 2020 meer dan 4 miljard actieve email gebruikers wereldwijd, waarvan minimaal 90% zijn mailbox dagelijks checkt, daarnaast blijkt uit onderzoek, dat E-mailmarketing nog steeds de hoogste Return On Investment (ROI) heeft.

Waarom is Zoekmachine Optimalisatie (SEO) belangrijk?

Om je doelgroep te bereiken en om leads te generen moet je zichtbaar zijn in de zoekmachines. Bijna 95% van de Nederlanders start zijn of haar zoektocht naar informatie, een product of een bedrijf in een zoekmachine. Dat maakt SEO een onmisbaar onderdeel van digitale marketing. SEO wordt gebruikt om websites hoger te laten ranken binnen de organische (niet betaalde) zoekresultaten van zoekmachines, dat zorgt ervoor dat je meer organische verkeer naar je website krijgt. Meer verkeer betekent in veel gevallen meer omzet en dus meer winst!

Stel een vraag

Geen antwoord gevonden? Stel ons je vraag!

  Hulp

  Ons team staat voor jou klaar!

  Krijg meer nieuwe klanten

  Genereer meer omzet en laat jouw bedrijf groeien.

  Blijf in het zicht en bouw bekendheid op

  Laat je bedrijf zien en herkennen door andere.

  Hoge rendement op investering

  Bekijk en beheer de advertentiekosten.

  Bekijk en analyseer de resultaten

  Krijg van ons een helder inzicht op resultaten.