Rotterdam, Zuid-Holland
Nederlands
Website Ontwikkeling

Laat een nieuwe website ontwikkelen

Aan de basis staat een goede website om effectieve digitale marketing uit te kunnen voeren. Wij helpen hier graag mee!

Het belang van een goede website

Het hebben van een website brengt veel voordelen met zich mee, zo geeft het potentiële en bestaande klanten de benodigde informatie, geeft het meer kansen om nieuwe klanten binnen te halen, geeft het de mogelijkheid om omzet te generen en veel andere voordelen. Het hebben van een website is dus erg belangrijk. Ook is het van groot belang dat een website goed is, want in veel gevallen geeft een website de eerste indruk van een bedrijf en de eerste indruk dient goed te zijn, daarnaast zorgt een goede website ervoor dat het bedrijf professioneel en betrouwbaar overkomt.

Inbegrepen

Wat bij een website is inbegrepen

Bekijk enkele belichten zaken tijdens het ontwikkelen van een website en wat erbij inbegrepen is.

WordPress

Om goede websites te realiseren maken wij gebruik van WordPress. Dat is een open-source content management systeem (CMS), ook wel beheersysteem genoemd. Een content management systeem is software die gebruikers in staat stelt om op een gemakkelijke manier een website te beheren. Het is erg voordelig voor een gebruiker die ooit aanpassingen wilt uitvoeren aan een website zonder kennis te beschikken over programmeren. Daarnaast biedt WordPress enorm veel mogelijkheden om websites volledig op maat te bouwen omdat het open-source is. Doordat WordPress veel van dit soort voordelen aanbiedt is het razend populair. Het is marktleider van alle content management systemen en levert 42% van alle websites wereldwijd. Wij zijn dan ook een voorstander van WordPress en hebben er jaren ervaring mee.

Veiligheid

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel tijdens het ontwikkelen van een website. Een onveilige website levert websitebezoekers en beheerders veel risico's op. Bijvoorbeeld spam, malware en hackers. Ook verwerken veel websites persoonsgegevens en is het van groot belang dat deze goed worden beveiligd. Wij voeren veel acties uit om websites zo veilig mogelijk te ontwikkelen. Onder andere werken wij alleen met kwalitatieve en betrouwbare hosting providers. Daarnaast installeren wij alleen extensies van gerenommeerde ontwikkelaars en zorgen wij ervoor dat alles automatisch up-to-date is.

Google PageSpeed Insights
GTmetrix
Snelheid

Het is belangrijk dat de snelheid van een website goed is. Dit heeft namelijk invloed op de gebruikerservaring van websitebezoekers en beheerders. Daarnaast houden zoekmachines, zoals Google en Bing hier ook rekening mee. Wij voeren veel acties uit om websites zo snel mogelijk te ontwikkelen. Onder andere werken wij alleen met kwalitatieve en snelle hosting providers, verkleinen we de bestandsgrootte van afbeeldingen door te comprimeren en maken wij een website cache aan.

Inzicht op statistieken

Tijdens het ontwikkelen koppelen wij Google Analytics aan de website. Dat is een dienst voor webanalyse van Google om statistieken van een website te verzamelen en gedetailleerd weer te geven. Het doel van deze dienst is om de beheerder van de website een duidelijk beeld te geven van onder andere de bezoekersstromen, verkeersbronnen en paginaweergaves.

Afbeeldingen

Het plaatsen van bepaalde afbeeldingen op de websitepagina's kan een goed beeld van een bedrijf geven aan websitebezoekers. Het kan ook de aandacht trekken van en een ondersteunende functie bieden aan websitebezoekers. Wij maken gebruik van professionele en kwalitatieve afbeeldingen die wij verkrijgen van websites, zoals gettyimages en iStock. Tijdens het ontwikkelen van de website adviseren we over het gebruik van afbeeldingen en kiezen we samen met een bedrijf de best passende uit.

Onder afbeeldingen verstaan we ook gemaakte foto's van een bedrijf zelf. Wij zullen hier zo veel en goed mogelijk gebruik van maken, omdat deze foto's een goed beeld kunnen weergeven van een bedrijf.

Indexeren

Na het ontwikkelen laten wij de website indexeren door de meest gebruikte zoekmachines Google en Bing. Dit zorgt ervoor dat websitepagina's snel en automatisch worden opgenomen in de zoekresultatenpagina. De diensten Google Search Console en Bing Webmaster Tools maken dit mogelijk. Deze diensten maken het ook mogelijk om inzicht te krijgen in de prestatiegegevens van de website en de rangschikking in de zoekresultaten te verbeteren.

Design

Het ontwikkelen van de websites doen we met behulp van voorbeelden, sjablonen en bestaande websites. Voor we een website ontwikkelen adviseren we over de mogelijkheden en geven we duidelijke voorbeelden. We houden rekening met de laatste trends en de design wensen van het bedrijf. Onze webdesigners ontwerpen uiteindelijk samen een uniek websitedesign dat goed bij een bedrijf past.

Apparaat vriendelijk

Wij ontwikkelen responsieve websites die automatisch schalen naar de grootte van het scherm. Dat kan een scherm van een computer, tablet of smartphone zijn. Tegenwoordig vinden zoekmachines dit ook belangrijk, omdat steeds meer mensen gebruik maken van hun smartphone in plaats van andere apparaten. Hoe apparaat vriendelijk de website is heeft ook invloed op de rangschikking in de zoekresultaten. Wij zorgen daarom voor een optimale gebruikerservaring op verschillende apparaten.

Bedrijfsprofiel

Met een bedrijfsprofiel op de meest gebruikte zoekmachines Google en Bing kan hoe een bedrijf zichtbaar is in bijvoorbeeld Google-producten, zoals Maps en Zoeken beheerd worden. Als een bedrijf klanten heeft op een bepaalde locatie of binnen een bepaald servicegebied bedient, kan het bedrijfsprofiel zo worden ingezet zodat mensen het beter kunnen vinden.

Het biedt daarnaast ook andere voordelen zoals het toevoegen van informatie (adres, openingstijden en telefoonnummer), toevoegen van logo en foto's, het kunnen ontvangen en reageren op reviews en berichten. Naast dit biedt een bedrijfsprofiel nog veel meer voordelen.

De diensten Google Business Profile en Bing Places for Business maken dit mogelijk. Op beide van deze diensten maken wij een bedrijfsprofiel aan en koppelen die aan de website als dat nog niet is gedaan.

Pakketen

Vergelijk onze Website Ontwikkeling pakketten

Wij bieden voor elk soort bedrijf een geschikt pakket aan.

Basic

Cancel anytime
Full access to all features
No credit card required
Standard

Cancel anytime
Full access to all features
No credit card required
Premium

Cancel anytime
Full access to all features
No credit card required
Website Ontwikkeling pakketten
Basic
Standard
Premium
AVG-proof

Voldoen aan Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Inclusief
Inclusief
Inclusief
Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Goede vindbaarheid in zoekmachines zoals Google.

Inclusief
Inclusief
Inclusief
Aantal websitepagina's

Maximaal aantal inbegrepen websitepagina's.

1
20
Support (1 jaar)

Een up-to-date en beveiligde website.

Inclusief
Inclusief
Portaal & login mogelijkheden

Laat websitebezoekers gebruikers aanmaken.

Inclusief

Klik op de onderstaande knop om meer te weten over de verschillen tussen de Website Ontwikkeling pakketten.