Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

CONTACTS

Zoekmachine advertsing, ook wel search engine advertising (SEA) genoemd, wordt gebruikt om websites hoger te laten ranken binnen de organische (wel betaalde) zoekresultaten van zoekmachines. Door het adverteren van je website wordt de vindbaarheid van je website verhoogd in zoekmachines.

Wij zorgen dat je website door middel van betaling bovenaan in de zoekresultaten komt van de grote zoekmachines. Deze advertenties werken met een zogenoemde pay-per-click systeem (PPC). Voor elke keer dat een bezoeker op de advertentie klikt, wordt er een vast bedrag betaald. Er zijn een groot aantal opties beschikbaar met dit systeem, zo kunnen wij voor u ook het maximale budget per dag kiezen.

Bovenaan

Kom met je website bovenaan in de resultaten te staan en verbeter daardoor de vindbaarheid van de website.

Zoekwoord Targeting

Met zoekwoord targeting bepalen wij specifiek welke woorden veel verkeer naar je website zullen genereren.

PPC

We werken met een pay-per-click systeem (PPC). Zo kunnen wij een maximale budget per dag aan advertentiekosten kiezen.

Getuigenissen

Wat andere
Zeggen over ons

Otman (Eigenaar)
“Sinds wij samenwerken met DigiBoosting, hebben wij een enorme groei van vraag. Onze online presentatie is erg verbeterd en wij zijn nu beter dan ooit vindbaar.”
Otman (Eigenaar)
Philipo Klusbedrijf
Jordy (Eigenaar)
“Wij werken al een lange tijd samen met DigiBoosting en zijn zeer tevreden over de samenwerking en dienstverlening. Ze denken goed met ons mee en weten steeds weer goede resultaten voor ons te behalen. De communicatie is prettig en snel. Een aanrader!”
Jordy (Eigenaar)
Houwing Installatie Techniek
Omar (Eigenaar)
“De Google-ranglijst van mijn bedrijf en het algehele siteverkeer verbeterden explosief na een samenwerking van slechts een paar maanden met dit bureau. De service die we van DigiBoosting hebben ontvangen is altijd boven onze verwachtingen geweest.”
Omar (Eigenaar)
Barbershop Rotterdam Alexander

Klaar voor een samenwerking of wil je meer te weten komen?

Laat ons weten waar wij jou mee kunnen helpen!